Arzum Nuvo AR-5066 Saç Maşası

Ürün Kodu : 3581857
349,00 TL

Renk

Beden

STANDART

Ürün Açıklaması

Arzum Nuvo AR-5066 Saç Maşası

Arzum Saç Maşası ile Aşırı Isıya Son!

Kolay kullanım pratikliği sunuyor. Aşırı ısınma koruma özelliğiyle tüm saç tipleri için gerekli özeni sağlayan, tüm saç tipleri için uygun bir saç maşasıdır. Kadınların en kıymetli aksesuarı olan saçlarına özel hassas yapısıyla güçlü ve üç boyutlu bir görünüm kazandıran dalgalar elde etmesine olanak sağlar.

Pratik Doğal Bukleler

Hayalinizdeki dalgalara sahip olmak, hem de dakikalar içinde mümkün! Her iki yüzeyinde bulunan yuvarlak plakaları saniyeler içerisinde ısınarak hızlı kullanım imkanı sağlamaktadır. Tercih ettiğiniz kalınlıkta saç dalgaları elde edebilirken, zarif görünümüyle de şık bir görüntüye sahiptir. Seramik plakaları sayesinde saçınıza aynı zamanda daha parlak ve canlı bir görünüm kazandıracaktır. 25 mm çapa sahip plakalarla isterseniz büyük doğal dalgalar isterseniz daha az saç tutamıyla küçük doğal dalgalar yapmanıza yardımcı olacaktır. 360° dönebilen güç kablosuyla yer değiştirmenize gerek olmadan kullanım kolaylığı sağlarken, güvenlik kilidini açarak dönebilen kablosu sayesinde çekmece ve dolaplarınızda yer kaplamadan muhafaza edebilirsiniz.

Maşayı yatay bir pozisyonda tutarak dolgun görünümlü kıvrımlar elde edebilirsiniz.

Kolay ve Hızlı Kullanım

Hızlı kaymayı sağlayan, ısıyı saçınıza eşit bir şekilde dağıtan seramik plakaları saçınızdaki buklelerin gün boyu bozulmadan kalmasına yardımcı olur. Tercih ettiğiniz ısıya ulaşmasını çalışma göstergesinden takip etme imkanı sağlamaktadır. Saç tellerinizde oluşabilecek yıpranma ve yanma riskini plakaları sıfıra indirme özelliğine sahiptir. Saçınıza dolanmaz ve saç tellerinizde kopma oluşturmaz. 160-200 derece arasında kullanım ile en doğru yöntemi gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulama sonrasında saçınızda yanık vb. kokular oluşmasına asla izin vermeyecektir. İster evinizde, isterseniz seyahat ettiğiniz her yerde profesyonel kalitede dalgalı saç uygulama konforunu ve mükemmel tarzınızı sizinle birlikte her yere taşır.

Teknik Özellikler

Kablosuz: Hayır

Ayarlanabilir termostat: Evet

Dahili ekran: Hayır

Entegre açma/kapama düğmesi: Evet

Isı (minimum): 160 °C

Isı maksimum): 200 °C

İyonik fonksiyon: Hayır

Güç: 42 W

Tip: Saç maşası

Ürün rengi: Bej, Siyah

Fırdöndü kablo: Evet

Entegre açma/kapama düğmesi: Evet

Isı ayarları: 2

Seramik ısıtma sistemi: Evet

AC girdi voltajı: 110-240 V

AC girdi frekansı: 50 - 60 Hz

Plaka kalınlığı : 19 mm

4 yıl garantili